Handige tips bij van pas komen bij parkeren op luchthavens

Hier zijn een paar tips om te overwegen wanneer u op zoek bent om Airport Parking te boeken. Er zijn nu zo veel opties beschikbaar, van on-site tot off-site parkeergarages, ontmoeten en grote diensten en luchthaven hotels met parkeergelegenheid, dat het niet langer gewoon een geval van het kiezen van de goedkoopste is.

Alle verschillende diensten zal de grootste waarde afhankelijk van de omstandigheden van uw vlucht tijden en waar u naartoe reist de grootste waarde bieden. Dit is geenszins een uitgebreide lijst en weerspiegelt slechts mijn ervaringen tijdens het zoeken naar Manchester Airport parking, dus voel je vrij om commentaar en tips die u zou kunnen hebben te delen.

Lid van de ANWB? Check de voordelen

Als u een lid van een auto club zorg ervoor dat u informeren over de voordelen van het lidmaatschap, sommige boekingsagenten zal hebben aanbiedingen met de RAC of de AA en bieden tot 25% korting op de online prijs.

Kortingscodes en aanbiedingen

Profiteer van kortingsvouchersites zoals Mijn Voucher Codes die regelmatig vouchers voor de meeste grote agenten, die kunnen worden gebruikt op elke luchthaven in het hele land, evenals lokale bedrijven zoals Manchester Airport Parking leverancier JetParks.co.uk dragen.

Bekijk sociale media voor korting

Controleer of het bedrijf waarbij u wilt boeken een Twitter- of Facebook-account heeft, zoals twitter.com/CaptainParks, deze worden vaak gebruikt om speciale aanbiedingen en vouchers te promoten en informatie over de luchthaven te verstrekken.

Goedkoop hotel is vaak ook een mogelijkheid

Als u een vroege ochtendvlucht hebt, kunnen geweldige aanbiedingen worden gevonden op een aantal hotels in de buurt van luchthavens. Zij bieden vaak een kamer, parkeergelegenheid en transfers (meestal tot 14 dagen) voor ongeveer 50 pond. Dit zorgt ervoor dat u ook een fatsoenlijke nachtrust krijgt de nacht voordien en vermindert het risico dat u veel te vroeg (of kritischer te laat) voor de vlucht bent.

Hoe ver staat de auto geparkeerd vanaf het vliegveld

Wanneer u gebruik maakt van een van de parkeergarages op het terrein moet u de afstand tot de terminal en de regelmaat van de transfers bestuderen. Degene die het goedkoopste lijkt op de prijs kan heel goed ongeschikt zijn, denk altijd aan de tijd die u terugkeert, want voor een paar pond is het niet altijd de moeite waard om midden in de nacht te moeten wachten op een bus om u 15 mijl terug te brengen naar de auto in het midden van een stad waar u zich niet bevindt.

Parkeren dicht bij vliegveld kan vaak duur zijn

Als u geen gebruik wilt maken van een van de vele off-site parkeergarages, zorg ervoor dat u niet alleen maar op een van de on-site luchthaven faciliteiten te gebruiken. Deze zijn vaak volgeboekt en kunnen veel meer kosten dan vooraf boeken, soms tot 70%, en aangezien deze parkeerplaatsen meestal de duurste zijn, kunnen ze soms uiteindelijk duurder dan uw vlucht.