Op welke manier kun je jouw ogen beschermen tegen je smartphone?

Met de komst van de technologie en de vooruitgang, worden mensen steeds meer en meer technisch onderlegd. Ze raken steeds meer vertrouwd met elektronische gadgets zoals mobiele telefoons, smartphones en tablets. Overmatig gebruik van dit soort geavanceerde gadget kan je land met de eerste tekenen van veroudering.

Volgens gezondheidsdeskundigen, kan het gebruik van moderne elektronische apparaten zoals smartphones, computers en laptops brengt u veel mentale en fysieke problemen. Ze kunnen ook leiden tot de lelijke tekenen van fronsrimpels, onder oogzakken, rimpels en verslapte huid aan uw uiterlijk, in combinatie met schade aan uw zicht.

De smartphone is toch helaas de boosdoener

De belangrijkste boosdoener in het scenario is de smartphone. We besteden urenlang aan sms’en en telefoneren. We hebben ook een gebogen houding tijdens het sms’en, wat helemaal niet is toegestaan voor een Healthy Lifestyle Prescription. Het is de belangrijkste oorzaak van schouder-, nek-, rug- en oogpijn.

Jongeren, tussen de 19-30 jaar oud, worden meestal geconfronteerd met het probleem van gezichtsproblemen en gevoelloosheid als gevolg van overmatig gebruik van een smartphone. Om dezelfde reden hebben ze ook pijn in hun arm, handen, ellebogen en polsen.

Tips die je kunnen helpen

Als je een goed leven wilt leiden, dan moet je de dag vol enthousiasme beginnen. Hieronder vindt u bepaalde tips en trucs die u moet volgen om te weten hoe u uw ogen kunt beschermen tegen de schadelijke gevolgen van een smartphone. Probeer gewoon de onderstaande tips te volgen om je ogen te beschermen tegen smartphones.

  • Vergeet niet om regelmatig te knipperen
  • Minimaliseer schittering
  • Neem pauzes
  • Juiste helderheid
  • Het contrast en de tekstgrootte aanpassen
  • Houd een afstand
  • Vergeet niet om regelmatig te knipperen

Als u een smartphone lange urenlang gebruikt, is het belangrijk dat u uw ogen vochtig houdt om droogteveroorzakende irritatie te verminderen. Het is aan te raden om minstens 10 keer per 20 minuten te knipperen om uw ogen goed en nat te houden. Na deze tip, zult u beter in staat zijn om uw ogen ook beter te focussen.

Speciale producten op de markt om schittering op smartphone te voorkomen

Nu kunt u het effect van reflecterende, vervelende verblinding tot een minimum beperken. Ga gewoon voor een anti-glans Corning Gorilla Glass voor uw Smartphone. Het is ook een goed idee om te kiezen voor een matte screen protector film om het effect van schittering te voorkomen. U kunt een anti-reflecterende coating over uw Smartphone scherm slaan. U kunt de beste anti-glans screen protectors selecteren volgens uw smaak en voorkeur.

Niet al te lang achter elkaar de smartphone gebruiken

Je ogen zullen zich ontspannen voelen als je ze een korte pauze laat nemen. Ogen zijn delicaat en ze kunnen niet onophoudelijk urenlang werken. Als u uw oogspieren rust geeft, zal hun efficiƫntie toenemen, waardoor ze meer kunnen werken. Het is een goed idee om elke 20 minuten een pauze van 20 seconden te nemen.