Tips zodat je kinderen veilig gebruik maken van hun smartphone

Vanaf 2017 hebben kinderen over de hele wereld mobiele telefoons. Terwijl het hebben van een mobiele telefoon is geweldig, moeten kinderen de verantwoordelijkheid die ze hebben om te genieten van alle voordelen die mobiele telefoons te bieden hebben te begrijpen. Vandaag zal ik met u delen 6 tips die ik denk dat elk kind met een telefoon moet volgen om te genieten van de voordelen van hun telefoons met volle teugen.

Niet via de smartphone met vreemde mensen in contact komen

Als je een mobiele telefoon hebt, bellen in de meeste gevallen willekeurige mensen je. U zult met uw kinderen moeten gaan zitten en zeggen dat ze niet met vreemden mogen praten. Maak uw kinderen bewust dat vervelende marketeers ze kunnen bellen en probeer ze dingen te laten kopen die ze misschien niet nodig hebben.

Knoop het gesprek aan over pesterijen op het internet

Als kinderen mobiele telefoons hebben, komen ze waarschijnlijk cyberpesten tegen. Als ouder, geloof ik dat u een gesprek met uw jonge geitjes zou moeten hebben en hen zou moeten laten weten hoeveel u van hen houdt en hoeveel zij worden gewaardeerd, zodat zullen zij niet gekwetst worden als iemand hen door middel van tekstberichten of Internet het surfen aanvalt.

Stel grenzen vast voor je kinderen

Ik denk dat je met je kind moet praten en hem of haar moet laten weten dat hij of zij geen enkele activiteit meer kan onderzoeken of eraan kan deelnemen als hij of zij eenmaal een telefoon heeft. Kinderen zijn geavanceerder dan volwassenen als het gaat om technologie, naar mijn mening, dus zorg ervoor dat u uw kinderen informeert over wat wel en wat niet te onderzoeken op het internet. Zorg er bovendien voor dat u elk contact dat uw kind wekelijks op zijn of haar telefoon heeft, kent.

Weten met wie je kind gesprekken voert op zijn of haar mobiele telefoon kan het verschil uitmaken of je kind al dan niet de juiste of verkeerde weg in zijn of haar leven inslaat. Bovendien kunnen sommige sociale mediasites voor gebruikers een “check-in” en weergave van hun locatie als prettig ervaren. Informeer uw kind om niet in te checken en hun locaties privé te houden.

Verantwoordelijkheid creëren door kinderen het mobiele abonnement te laten betalen

Uw kind is misschien niet meerderjarig om te werken, maar u kunt hem of haar toch laten betalen voor zijn of haar mobiele telefoonrekening. De betaling kan in de vorm van goede cijfers of het schoonmaken van hun kamers en het doen van klusjes in en rond het huis. Dit kan leiden tot een bepaald karakter en enige discipline bij uw kind.

Leg altijd goed uit hoe de alarmdiensten bereikt kunnen worden (112)

Uw kind moet weten hoe het hulp kan krijgen als het u niet kan bereiken. Ze moeten begrijpen hoe de overheid werkt en hoe ze op een snelkiesnummer kunnen bellen.

Voordat u deze tips gebruikt, doe wat onderzoek voordat u deze tips gebruikt. Tot slot ben ik van mening dat u wat onderzoek moet doen om de beste plannen voor uw kind te vinden. Gelukkig voor u zijn er experts die gratis informatie aanbieden in de vorm van gratis rapporten om hen die op zoek zijn naar de beste deals te helpen.