Welke grill magnetron moet je nou precies kiezen?

Er zijn vele redenen waarom veel moderne gezinnen kiezen voor een magnetrongrill als back-up van hun hoofdkooktoestel. Veel gezinnen hebben eenvoudigweg geen ruimte voor een tweede fornuis, terwijl veel mensen het gemak en de veelzijdigheid van deze geweldige keukengadgets op prijs stellen; en we moeten natuurlijk niet vergeten dat microgolf en grillen gezonde eetmogelijkheden bieden.

Maar de beslissing om voor een combimagnetron te kiezen is slechts de eerste stap en is inderdaad het gemakkelijkste deel van het proces, de moeilijkheid ontstaat wanneer men probeert te beslissen voor welke oven men kiest. Met zo’n overvloed aan beschikbare opties raken veel mensen gefrustreerd en verward en in sommige gevallen komen ze terecht in de verkeerde oven voor hun behoeften of wensen.

Met dit in het achterhoofd heb ik een 4 stappenplan gemaakt dat u zal helpen om de perfecte magnetrongrill te krijgen die u voor vele jaren zal dienen. Lees en volg deze vier eenvoudige tips en je krijgt elke keer de juiste oven.

Kies een goede fabrikant van magnetrons

Kies altijd een achtenswaardige ovenfabrikant; er zijn vele goedkope en vrolijke modellen rond en deze zouden als koopjes kunnen schijnen maar in werkelijkheid met microgolfroosters, zoals met vele elektrogoederen, betekent goedkoop vaak slechte kwaliteit die niet lang zal duren.

Groter is vaak beter

Kies voor een oven die 20% groter is dan je denkt dat je nodig hebt, dit komt omdat je je combi-magnetron voor veel meer kookklussen zult gebruiken dan je voorspelt.

Het krachtigste model dat u zich kunt veroorloven, sneller koken betekent minder energieverspilling en minder verlies van vitaminen en mineralen tijdens het kookproces.

Styling is ook belangrijk in de keuken

Kies tot slot altijd voor een oven die past bij de inrichting en stijl van uw keuken, een oven wordt al snel het middelpunt van elke keuken en een magnetrongrill is geen uitzondering. Dus als u een model kiest dat bij uw keuken past, ziet u er veel beter uit en verdubbelt u uw kookcapaciteit.

Door deze 4 eenvoudige stappen te volgen kunt u gemakkelijk het zogenaamde ‘probleem van de ovenkeuze’ vermijden en snel en eenvoudig het juiste model voor uw doeleinden kiezen. Een ding om op te merken is dat uw keuzeproces moet zijn om de 4 stappen te volgen in de volgorde waarin ze hierboven worden gepresenteerd, 1 tot en met 4, want dat is de volgorde van het grootste belang. Maak dus niet uw eerste keuze op basis van het uiterlijk van de magnetrongrill, maar op basis van de fabrikant.